Pictăm cu cei mici și cei mari căsuțe de poveste!

Sâmbătă, 19 iulie, ia-ți imaginația la pachet când vii să îți faci cumpărăturile în Cora și vino să pictezi alături de noi căsuțe albe de carton de la ora 11. Împreună cu cei mari și cei mici, vom desena împreună poveștile noastre cele mai dragi.

Evenimentul face parte din campania „Tu donezi la casă, ei ajung acasă!” , organizată în parteneriat cu Cora. În perioada 30 aprilie – 31 iulie 2014, fiecare client al magazinului are ocazia să doneze la casă pentru a sprijini proiectele Habitat for Humanity Cluj. Astfel, ei susțin construcția de locuințe simple, decente și accesibile pentru familii cu venituri mici care locuiesc în condiții improprii.

Fondurile strânse în cadrul campaniei vor fi direcționate spre construcția a două din cele 15 locuințe pe care le construim anul acesta în Jucu. Locuințele se adresează familiilor aflate în nevoie urgentă de locuire, de la doi la cinci membri, care nu ar avea altfel posibilitatea de a avea o locuință decentă. Cele 15 locuințe vor respecta principiul Habitat for Humanity Cluj de a fi simple, decente și accesibile și vor fi construite cu ajutorul voluntarilor locali și internaționali de peste tot din lume.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment