The Leaders Construim împreună O ȘCOALĂ
PENTRU
OAMENI
Construction Mai mult SPAȚIU în care să învățăm!
ÎN PARTENERIAT CU
o școală
Pentru oameni

La școala Waldorf din Cluj, peste 700 de copii învață să fie oameni mari și buni. Este o școală de stat, dar care lucrează cu un sistem educațional cu adevărat unic, care pune accent pe dezvoltarea completă a fiecărui copil – ca om, nu doar ca performanțe școlare.

Școala și copiii ei au nevoie de spațiu să crească!

Construită acum 20 de ani, școala Waldorf are 24 de săli de clasă, folosite atât pentru preșcolari, cât și pentru elevi de clasele I-XII (linia română) și I-IX (linia maghiară). Introducerea clasei pregătitoare și creșterea de la an la an a numărului de clase face ca spațiul să fie tot mai neîncăpător. Din toamna lui 2020, singura soluție ar fi introducerea unui program decalat sau extinderea clădirii.

Graphic of construction site equipmentAsociația PRIMA DATĂ ACASĂ va construi două noi săli de clasă modulare, o soluție în spiritul nostru de accesibilitate financiară, în care sute de copii, zeci de ani de acum înainte, vor putea să își vadă visele împlinindu-se!

Pereți tip PVC
4 cm

Panouri podea & acoperiș
4 cm

Tâmplărie PCV
3 geamuri 1x1m

ETAPELE PROIECTULUI

Necesar: 1.900€    Am strâns: 100%

Proiectare și avizare

Acoperă costurile proiectului, care asigură siguranța și calitatea construcției, precum și costurile necesare pentru avizarea și documentația necesară înainte de a începe munca pe șantier.

Necesar: 3.250€    Am strâns: 100%

AMENAJARE TEREN

În prima etapă de construcție, terenul va fi nivelat și amenajat corespunzător, iar apoi se va turna o placă din beton armat ușor, care creează o fundație solidă pentru amplasarea claselor modulare.

Necesar: 11.085€    Am strâns: 64%

CONSTRUCȚIA CLASELOR

Costurile celei de-a doua etape includ costul modulelor folosite în construcție, transport, precum și munca de amplasare și construcția holului de acces.

DONEAZĂ ÎN CONT
Puteți dona cu un transfer bancar în contul:
Fundația Educație pentru Libertate
RO56BTRLRONCRT00S4254102
DONEAZĂ ONLINE
Ajută într-un minut: donează cu cardul prin PayPal!
DĂ VESTEA MAI DEPARTE!
DESPRE ASOCIAȚIE
CONSTRUIM LOCUINȚE ACCESIBILE
ÎN REGIM NON-PROFIT
SPONSORI ȘI SUSȚINĂTORI

TOTAL fonduri strânse: 16.235 €
Progresul proiectului

Proiectantul a finalizat soluția tehnică, iar în acest moment am trecut la întocmirea PUD, pentru obținerea autorizației de construcție, în timp ce continuăm strângerea de fonduril pentru următoarea etapă, respectiv amenajarea terenului.

Vezi mai multe detalii în știrile de mai jos – te ținem la curent cu mersul proiectului!