20 de ani ACASĂ

[vc_section full_width=”stretch_row_content” full_height=”yes” content_placement=”middle” video_bg=”yes” video_bg_url=”https://www.youtube.com/watch?v=5utP74fY1Ek” el_id=”20Video”][vc_row full_height=”yes”][vc_column][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section full_width=”stretch_row_content” full_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1557680798299{background-image: url(https://asociatiaacasa.ro/wp-content/uploads/2019/05/acasa-sistemul.jpg?id=31327) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_id=”20Sistemul”][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Fiecare familie merită o locuință decentă

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1589129131759{border-left-width: 5px !important;padding-right: 70px !important;padding-left: 15px !important;border-left-color: #fdc602 !important;border-left-style: solid !important;border-radius: 2px !important;}”]

Din 1999, muncim pentru ca această viziune să devină realitate.
Te invităm să descoperi istoria și viitorul unei organizații care dă oamenilor puterea de a-și schimba viitorul. Prin sistemul nostru de construcții non-profit, pus în mișcare de puterea voluntarilor, mii de oameni au ajuns deja ACASĂ.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section][vc_row][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1557681975211{padding-top: 75px !important;}”][vc_single_image image=”31329″ img_size=”400×241″ style=”vc_box_shadow_border” onclick=”link_image” css_animation=”fadeIn”][vc_single_image image=”31332″ img_size=”400×241″ style=”vc_box_shadow_border” onclick=”link_image” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][vc_column width=”3/4″ css=”.vc_custom_1557681994138{padding-top: 75px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1589141995040{border-bottom-width: 5px !important;border-bottom-color: #fdc602 !important;border-radius: 2px !important;}”]

În 13 mai 1999, un grup de voluntari din Cluj a pus bazele unei asociații non-profit cu un scop aparent greu de atins: să construim o lume în care fiecare om să aibă o locuință decentă. Să creăm o lume în care niciun om să nu trăiască pe stradă și niciun om să nu locuiască în condiții precare. De 20 de ani, ei și cei ce le-au urmat ca voluntari au făcut din această construcție o misiune. Astăzi, această misiune este reflectată de chiar numele pe care îl purtăm: asociația PRIMA DATĂ ACASĂ.

Construim locuințe simple și accesibile, pentru familii muncitoare, dar cu venituri mici, care nu și-ar permite niciodată să apeleze la credite bancare. Familiile selectate locuiesc în condiții greu de imaginat – spații supra-aglomerate și, de multe ori, fără utilități de bază. Construcțiile se fac într-un sistem non-profit, de însăși familiile care vor locui în case, însă cu ajutorul a mii de voluntari și prin susținerea donatorilor și companiilor partenere în proiectele noastre.

Toate acestea au început acum exact 20 de ani, în 13 mai 1999. Aceasta este povestea primilor noștri ani. Vom continua să adăugăm noi episoade la această poveste, pentru a redescoperi periodic câte o perioadă din istoria noastră – alături de vești despre viitorul pe care vrem să îl construim.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section el_id=”20Content”][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1557700688788{margin-bottom: 0px !important;}”][cool-timeline layout=”compact” designs=”design-6″ skin=”dark” category=”anii-de-pionierat” show-posts=”20″ order=”ASC” icons=”YES” animations=”fadeIn” date-format=”default” story-content=”short” based=”default” compact-ele-pos=”main-date” pagination=”default” filters=”no”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section full_width=”stretch_row” content_placement=”top” css=”.vc_custom_1557698473154{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”31396″ img_size=”300×225″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” onclick=”link_image” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

VA URMA…

Te invităm să descoperi periodic câte un nou episod din cei peste 21 de ani de istorie ai asociației PRIMA DATĂ ACASĂ.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Continuarea: Anul 2002″ color=”sky” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fasociatiaacasa.ro%2F20-de-ani-acasa%2Fanul-2002%2F|title:Anul%202002||”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”31397″ img_size=”300×225″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” onclick=”link_image” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section full_width=”stretch_row_content” full_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1557690539597{background-image: url(https://asociatiaacasa.ro/wp-content/uploads/2017/12/jucu-work-screen1400.jpg?id=6262) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1557693913044{padding-top: 15px !important;padding-right: 35px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 35px !important;background-color: rgba(255,255,255,0.85) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;border-radius: 20px !important;}”][vc_column_text]

Transformă istoria în viitor
ȘI AJUTĂ-NE SĂ CONSTRUIM CEA MAI MARE COMUNITATE A ULTIMILOR 20 DE ANI: BRITTA SOFIA, ÎN COMUNA JUCU