str. Năsăud nr. 22 sc. A ap. 7, Cluj-Napoca, Romania

IMPLICĂ-TE ACUM PENTRU A SCHIMBA DESTINELE UNOR FAMILII MUNCITOARE

Dă suflet casei și îți scriem numele în grindă!

Ajutăm două familii fără adăpost să își construiască prima locuință decentă din viața lor. Pornește o donație lunară pentru ei, înainte de finalul lunii martie, și îți vom scrie numele pe care ni-l transmiți în grinda casei aflate în construcție – unde va rămâne pentru totdeauna!

Ajută două familii muncitoare, care nu au avut niciodată casa lor, să își construiască o locuință mică și simplă, în care copiii lor să crească sănătoși iar familia să fie în siguranță.

Activează o donație lunară, online, cu cardul, iar noi îți vom marca numele într-una din grinzile casei aflate în construcție la Jucu. Atunci când donezi, ajuți o familie pentru totdeauna – și vrem ca mulțumirile noastre să dureze la fel de mult!

Imortalizează-ți numele sau fă un cadou neașteptat unui prieten – vei primi prin email o diplomă electronică cu numele donatorului, pe care o poți oferi cadou!

Familiile Varga și Matei au primit deja cheile noilor locuințe de la Jucu, iar în martie 2021 ridicăm acoperișul unui nou duplex, pentru alte două familii!

Casa din imagine va include un apartament și o garsonieră: nu sunt case de lux, ci locuințe simple, care să ofere condițiile unui trai decent.

La finalul etapei de construcție, familiile-partener ACASĂ devin proprietare cu acte în regulă: locuința este intabulată pe numele lor!

AJUTĂ ASTĂZI,
PENTRU TOTDEAUNA

Programul nostru de construcție non‑profit ajută familii muncitoare să își ridice locuințe simple și accesibile, care să ofere toate condițiile unui trai decent: o schimbare în bine care are efecte peste ani și peste generații.

Implică-te, schimbă destinul acestor familii, iar numele tău va rămâne pentru totdeauna scris în însăși structura de rezistență a casei!

P.S. După ce donezi, te vom contacta prin email pentru a stabili forma în care vrei să apară numele tău sau numele celui căruia îi faci un cadou și pentru a-ți trimite diploma PDF.

CONSTRUIM ACASĂ
PENTRU DOUĂ FAMILII

MERITĂ SĂ DONEZI!

Sistemul de construcție non-profit al asociației PRIMA DATĂ ACASĂ face ca fiecare donație să producă efecte pe termen lung. Sumele pe care le donezi astăzi se vor întoarce în asociație în timp și vor produce roade, ajutând la construcția de noi case.

Beneficiarii asociației Acasă au demonstrat că sunt oameni muncitori și responsabili. Ei lucrează la construcția propriilor locuințe și își ajută vecinii de comunitate. Costul redus al unei locuințe construite în sistem non-profit este returnat în până la 20 de ani, fără dobânzi sau comisioane, pentru a nu fi o povară. Iar fondurile care se întorc în comunitate ne ajută să continuăm să construim, an după an, pentru tot mai multe familii. De aceea, fiecare donație este o depunere într-o Bancă a Binelui și un cadou cu efecte peste ani.

Totul, într-un sistem transparent, gestionat în așa fel încât să poată deveni sustenabil.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum vă trimit numele care va fi „crestat în grindă”?

Cel târziu a doua zi după ce donezi, îți vom trimite un email la adresa de email indicată în formularul de donație, în care te vom ruga să ne scrii numele pe care vrei să îl marcăm în grinda casei. Poate fi numele tău sau al unui prieten, sau o poreclă sub care vrei să fii cunoscut și pe care o pot citi și copiii fără probleme.

Dacă nu primești mailul nostru, verifică Junk/Spam, iar dacă nu e acolo scrie-ne la echipa@asociatiaacasa.ro.

Cum pot dona prin internet banking?

Dacă vrei să donezi prin ordin de plată (transfer din contul tău bancar), te rugăm să folosești datele de mai jos:

Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ
IBAN: RO82BTRL01301205982576XX
cont deschis la Banca Transilvania

De îndată ce observăm donația ta, te vom contacta prin email; alternativ, ne poți scrie direct la echipa@asociatiaacasa.ro, precizând și numele care vrei să apară.

Am donat, dar nu am primit niciun mesaj!

Dacă a doua zi după donație nu ai primit încă un email de la noi, te rugăm verifică folderele tip Junk/Spam. Nu e nimic nici acolo? Dă forward mailului de confirmare a donației primit de la EuPlatesc.ro catre echipa@asociatiaacasa.ro si scrie-ne numele așa cum vrei să apară pe grindă!

Ce se întâmplă cu banii mei?

Fondurile pe care ni le oferi ca donație vor fi folosite pentru a susține activitatea asociației PRIMA DATĂ ACASĂ, care construiește locuințe simple și accesibile financiar, pentru familii muncitoare cu venituri mici. Existăm de peste 20 de ani și am ajutat deja sute de familii, așa cum poți descoperi pe site-ul ACASĂ.

În prezent, construim în comuna Jucu, din județul Cluj, unde deja 18 familii au ajuns ACASĂ și pregătim o nouă clădire, de tip duplex, pe care alte două familii o vor numi „ACASĂ” anul viitor.

E sigur acest site?

Ești conectat la acest site printr-o conexiune sigură în mod implicit (în bara de adrese a browser-ului, ar trebui să vezi simbolul unui lacăt închis). Donația ta este procesată de EuPlatesc.ro, un procesator specializat de plăți online, în deplină siguranță – ca atunci când cumperi ceva online. Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ nu va avea acces la datele cardului tău.

Ce se întâmplă cu datele mele personale?

Dacă donezi o singură dată, vei primi un email de confirmare de la procesatorul de plăți EuPlatesc, iar câteva ore sau zile mai târziu vei primi un email din partea noastră pentru a te invita să te abonezi la newsletterul Vești de Acasă și a vedea cum folosim fondurile pe care ni le-ai încredințat. Este opțional, iar dacă te abonezi te poți oricând retrage.

În contextul prezentei campanii, numele indicat de tine va fi procesat de noi și furnizorul de construcții pentru a ne respecta promisiunea de a-l marca în structura casei aflate în construcție, unde va rămâne timp de zeci de ani.

Dacă alegi să donezi lunar, vei primi un email de confirmare de la procesatorul de plăți EuPlatesc, iar ulterior vei primi de maxim două ori pe an un newsletter prin care îți arătăm cum folosim fondurile pe care ni le încredințezi. Opțional, te vei putea abona la Vești de Acasă pentru a primi mai des noutăți, dacă preferi acest mod de comunicare.

În ambele situație, datele precum numele, prenumele, emailul corespondent și suma donată vor fi arhivate conform cerințelor legale din România, strict pentru raportare contabilă, fără a fi folosite în alte campanii de comunicare fără acordul tău explicit.