Companii cu suflet

Ajută familiile în situații dificile să-și construiască un drum nou în viață, într-o locuință decentă, printr-un contract de sponsorizare. Poți ajuta cu costuri zero: redirecționează 20% din impozitul pe profit sau venit al companiei pentru o schimbare cu efecte peste generații.

Cum pot contribui companiile

Completează contractul de sponsorizare și trimite-l spre noi. Îl vei primi înapoi semnat în maxim 48 de ore. Pentru că asociația PRIMA DATĂ ACASĂ este înscrisă în Registrul asociațiilor și fundațiilor pentru care se acordă deduceri fiscale, poți scădea sumele oferite ca sponsorizare din impozitul plătit statului, în anumite limite.

De asemenea, poți alege să contribui cu sponsorizări în bunuri și obiecte precum materialele de construcție, esențiale în misiunea noastră, dacă sunt de calitatea necesară unei clădiri noi – ia legătura cu noi prin metodele de contact de mai jos trimite-ne un mesaj direct din site.

Deduceri fiscale pentru persoane juridice

PERSOANE FIZICE AUTORIZATE (PFA)

Persoanele fizice autorizate pot deduce maxim 5% din venitul net, calculat ca diferența dintre venit brutul și cheltuielile deductibile.

MICROÎNTREPRINDERI

Poți direcționa spre construcția de locuințe sociale 20% din impozitul pe venit datorat trimestrial. Suma pe care o oferi pentru misiunea noastră se scade direct din impozitele datorate la finalul trimestrului.

COMPANII PLĂTITOARE DE IMPOZIT PE VENIT

Cheltuielile cu sponsorizarea se scad din suma plătită ca impozit pe profit, în limita a 20% din valoarea acestuia, dar nu mai mult de 7,5‰ (la mie) din cifra de afaceri. Sponsorizările se pot deduce anual sau trimestrial.

IA LEGĂTURA CU NOI!

Dacă ai încă întrebări, răspundem cu plăcere. Ne găsești la numărul de telefon 0264.42.53.53 sau prin email la adresa [email protected].

Hai cu colegii într-un teambuilding de fapte bune!

Într-o zi pe șantier, colegii învață să lucreze împreună și se bucură de noi experiențe, dar și de sentimentul că fac un lucru cu folos. E un mod excelent de a închega o echipă nouă sau a consolida și reîntări legăturile dintre colegi mai vechi!

Experiență menționată în revista TIME

Recomandată de sute de voluntari din zeci de companii