Trei noi ocazii de voluntariat pe șantierul ACASĂ din Jucu

Oricum ar fi vremea, spunem din nou „bun venit ACASĂ” voluntarilor: în această toamnă și iarnă, atelierul CORE ne ajută pentru prima dată să lucrăm în folosul familiilor fără o locuință decentă și în lunile reci.

Vineri, 10 noiembrie, precum și a doua zi, sâmbătă, 11 noiembrie, șantierul nostru non-profit din comuna Jucu va găzdui încă două noi echipe deschise de voluntari, adică echipe în care oricine se poate înscrie dacă alege să ajute!

Împreună, vom continua finisarea atelierului CORE, clădirea care în viitor ne va permite să lucrăm mai eficient pentru familiile-partener, dar și să primim voluntari tot anul, indiferent de condițiile meteo.

Fiecare persoană înscrisă într-o echipă deschisă va primi din partea noastră echipament de protecție, masă și, dacă este nevoie, transport, iar munca de șantier va avea loc în ambele zile în intervalul 9:00-16:30, cu o pauză de prânz la ora 13:00.

Data pentru a treia zi de voluntariat din această toamnă va fi anunțată ulterior. A treia Zi Deschisă de voluntariat va avea loc în 18 noiembrie.

Pentru înscrieri, accesați formularul de pe pagina dedicată.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment