Vești de ACASĂ

• ÎN PRIM PLAN

„Cine iubește, construiește”: Dragobete pe șantierul ACASĂ

Din iubire de oameni: de Dragobete, voluntarii ACASĂ au venit cu partenerii de viață pe șantierul nostru non-profit și au ajutat familiile fără un adăpost decent. Cu ajutorul lor, și datorită existenței atelierului C.O.R.E., sezonul de construcții a început cu luni întregi mai rapid decât în alți ani! Pentru … Deschide

Abonează-te la vești bune!

Emailuri prietenoase, trimise lună de lună, cu ultimele noutăți din programele noastre, poveștile familiilor pe care le ajutăm, dar și oportunități de voluntariat pentru tine.

Înscrie-te aici și te ținem la curent cu tot ce mișcă ACASĂ:

• Sâmbătă, 19 iulie, ia-ți imaginația la pachet când vii să îți faci cumpărăturile în Cora și vino să pictezi alături de noi căsuțe albe de carton de la ora 11. Împreună cu cei mari și cei mici, vom desena împreună poveștile noastre cele mai dragi. Evenimentul face parte din … Deschide

• O echipă de 16 înotători, alcătuită din elevi și părinți din cadrul Transylvania College și voluntari, au înotat la Swimathon Cluj pentru a strânge fonduri cu care să ridice o casă care va fi oferită unei familii defavorizate, beneficiară a programelor organizaţiei Habitat for Humanity Cluj. Proiectul, rezultatul parteneriatului … Deschide

• Vom construi 15 case pentru a aniversa 15 ani de activitate

Asociația Habitat for Humanity Cluj va construi în următorul an 15 locuințe pentru familii cu venituri mici. Viitorul șantier din comuna Jucu a fost inaugurat astăzi, 13 mai, ziua în care organizația împlinește 15 ani de muncă în favoarea familiilor care au nevoie urgentă de o locuință decentă. Evenimentul … Deschide

• Am deschis ușile școlii proaspăt renovate pentru cei șapte copii care urmează programul preşcolar şi primar din Tranişu de Sus, județul Cluj! Începând de astăzi, copiii din Tranişu vor beneficia de un spaţiu modern, utilat, care asigură condiţiile necesare pentru o educaţie corespunzătoare. Implementarea proiectului asigură un spaţiu adecvat … Deschide