Vești de ACASĂ

• ÎN PRIM PLAN

„Cine iubește, construiește”: Dragobete pe șantierul ACASĂ

Din iubire de oameni: de Dragobete, voluntarii ACASĂ au venit cu partenerii de viață pe șantierul nostru non-profit și au ajutat familiile fără un adăpost decent. Cu ajutorul lor, și datorită existenței atelierului C.O.R.E., sezonul de construcții a început cu luni întregi mai rapid decât în alți ani! Pentru … Deschide

Abonează-te la vești bune!

Emailuri prietenoase, trimise lună de lună, cu ultimele noutăți din programele noastre, poveștile familiilor pe care le ajutăm, dar și oportunități de voluntariat pentru tine.

Înscrie-te aici și te ținem la curent cu tot ce mișcă ACASĂ:

• Proiectare și autorizare atelier C.O.R.E. [ATRIBUIT]

Ca parte a proiectului „C.O.R.E – Consolidare online a resurselor prin engagement”, asociația PRIMA DATĂ ACASĂ urmărește construcția unei clădiri care va funcționa ca atelier meșteșugăresc și va permite activități de prelucrare manuală a lemnului folosit în programul său de construcție non-profit. Prima etapă este proiectarea și solicitarea autorizațiilor … Deschide

• Ferestre spre viitor, deschise de o întreprindere socială

PRIMA DATĂ ACASĂ și întreprinderea socială Tech Team Pro își unesc forțele într-o acțiune de strângere de fonduri pentru famiilile fără locuință deservite prin programul asociației. „Ca întreprindere socială, oamenii și comunitatea din care facem parte sunt pe primul loc pentru noi. În 2022, oferim ocazia clienților noștri să contribuie la … Deschide

• CORE: O șansă în plus pentru familiile fără locuință din Cluj

Pe una dintre cele mai scumpe piețe imobiliare din România, șansele unei familii cu venituri mici de a avea propria casă sunt, de multe ori, utopice. Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ, singurul ONG din Cluj care implementează constant un program de construcții sociale, lansează un nou proiect ce îi va ajuta pe … Deschide

• Mii de oameni, în siguranță la medic

Mii de oameni din satele Gheorghieni și Cășeiu au de acum condiții mai bune de siguranță și igienă atunci când merg la medicul de familie, după ce echipa PRIMA DATĂ ACASĂ a încheiat lucrările de renovare a primelor două dispensare incluse în programul „Ducem sănătate la sate”, susținut în … Deschide

• Bilanț Walking Month: am strâns peste 400.000 de lei pentru sănătate!

Concursul caritabil Walking Month permite asociației PRIMA DATĂ ACASĂ să dea startul renovării a trei cabinete medicale din mediul rural și să asigure acces la sănătate pentru peste 10.000 de oameni. Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ a dat startul lucrărilor de renovare a cabinetelor medicale din comunele clujene, finanțate prin … Deschide

• Echipa EMERSON, din nou alături de familiile fără locuință

O echipă de 25 de voluntari, colegi în compania EMERSON din Cluj-Napoca, au dat sâmbătă o mână de ajutor la construcția comunității Britta Sofia din Jucu de Sus, locul în care 18 familii au ajuns deja ACASĂ. Voluntarii EMERSON au lucrat la construcția celui de-al 10-lea duplex, în care … Deschide